Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΕΥΠΩΛΗΤΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010


Δεν έχω δει ποτέ βιβλίο μου σε λίστες ευπώλητων. Αν είχα δει, θα ήταν παράδοξο. Μπορεί και να σκεφτόμουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Χθες σε μια λίστα από αλυσίδες βιβλιοπωλείων που δημοσιεύει ο in.gr στην κατηγορία της ποίησης, ανακάλυψα το ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΣΙΩΠΗ, ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΛΕΞΕΙΣ. Στα ευπώλητα.
Γενικώς, συμβαίνουν παράδοξα πράγματα τον τελευταίο καιρό. Ελπίζω να είναι τυχαία γιατί αυτή η εκδοχή της πραγματικότητας με τρομάζει λιγάκι.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΕΔΩ
http://entertainment.in.gr/html/ent/881/ent.79881.asp

5 σχόλια:

Spiros είπε...

Μα γιατί σε τρομάζει; Υπάρχει τίποτε καλύτερο από το να βλέπει κανείς το κόσμο να διαβάζει ποιοτικά βιβλία, και μάλιστα ποίηση;

Νάσια είπε...

Πάντως εγώ πήρα δύο αντίτυπα όταν ταξίδεψα στην Αθήνα τέλη Ιανουαρίου - ένα για μένα κι ένα για δώρο. Και δεν το μετάνιωσα καθόλου!

Σου εύχομαι να συνεχίσουν να σου συμβαίνουν αυτού του είδους τα παράδοξα!

Unknown είπε...

Φυσικά και δεν μετάνοιωσα γι αυτό το βιβλίο, ούτε εγώ. Και φυσικά, δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο απ' το να βλέπεις τον κόσμο να διαβάζει καλή ποίηση. Απλώς, έχουμε όλοι μας συνηθίσει να βλέπουμε στα ευπώλητα άλλου είδους λογοτεχνία. Και όταν βλέπουμε τη δική μας διερωτώμαστε αν κάναμε σε κάτι λάθος.

Unknown είπε...

πονηρούλη! εμ μας στέλνεις να δούμε τη σελίδα εμ σου ξινίζει τάχα. και με το χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ! ρίχνεις και μια μπηχτή για τα άλλα ευπώλητα ότι δεν είναι ποιοτικά σαν τα δικά σου! μπράβο, μπράβο, έχεις μέλλον.
μηχανόβιος

Unknown είπε...

Ιάκωβε
Στο μπλογκ μου κρεμάω εκτός απ' τα κείμενά μου στην εφημερίδα και τα βιβλία μου και οτιδήποτε μου κάνει εντύπωση. Και αυτό μου έκανε πράγματι εντύπωση. Ούτε θετική, ούτε αρνητική. Απλώς εντύπωση.
Οι σκέψεις σου για το μέλλον μου με συγκινούν. Να είσαι καλά, πάντα τέτοια εύστοχα.