Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΝΟΣ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ





Οι εκδόσεις Γαβριηλίδης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σταύρου Σταυρόπουλου, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΣΠΑΣΕ, την Δευτέρα 29 Ιουνίου, στις 8.30 το βράδυ, στον κήπο των εκδόσεων (Αγ. Ειρήνης 17, Μοναστηράκι, τηλ. 2103228839). Για το βιβλίο δεν θα γίνει άλλη παρουσίαση – τουλάχιστον στην Αθήνα.

Θα μιλήσουν ο κριτικός λογοτεχνίας Kostas Kalimeris και ο συγγραφέας Διονύσης Μαρίνος. Η σκηνοθέτης και ηθοποιός Vassiliou Vassia θα οπτικοποιήσει ένα active living poem σε μια διαδραστική performance.

Από ένα ποίημα -το αγαπημένο τους απ’ το βιβλίο - θα διαβάσουν : Ο μουσικός Dimitri- Mitsos Poulikakos, οι ηθοποιοί Konstantinos Tzoumas και Yorgos Kotanidis, η ραδιοφωνική παραγωγός Thekla Tselepi, οι ποιητές Παναγιώτης Γαλανόπουλος, Dimitra Aggelou και Λίνος Ιωαννίδης, ο συγγραφέας Αχιλλέας Κυριακίδης, ο εκδότης και υπεύθυνος του Polis Art Café Βασίλης Χατζηιακώβου, οι εκδότες Sarantis Koronakos (Απόπειρα), Χρύσα Κουτσιαύτη (Σμίλη) και Efi Venianaki (Αιγόκερως), η ζωγράφος και εικαστικός Μαρίλη Ζαρκάδα, ο σκηνοθέτης Σταύρος Τσιώλης και η αδελφή του Παύλου, Μελίνα Σιδηροπούλου.






Δεν υπάρχουν σχόλια: